Vorstelijk eenvoudig

"Mens sana in corpore sano" Juvenalis Satire X

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Preventief werken aan eigen gezondheid

Contact

Alfons Vandeursen

alfons@artes-sophiae.com

06-18809608

Referenties

Download

Brochure.pdf

Jarenlang in onbewuste patronen leven, maakt je lichaam tot een gewoontedier. Je noteert niet meer bewust bepaalde lichaamssignalen. De signalen die je lichaam afgeeft, hebben echter een duidelijke functie. Leren luisteren naar je lichaam helpt je om het evenwicht tussen lichaam en geest te hervinden.

Welke patronen heb je ontwikkeld en waar verspil je energie aan?

Diepgaand veranderen, het doorbreken van een (levens) patroon en het in contact komen met de onbegrensde mogelijkheden in jezelf. Dat ontdekkingsproces begint door een week te stoppen met alles wat je gewend bent.

Door in je zelf te keren en waar te nemen wat zich voordoet, krijg je zicht op je patronen. Leren waarnemen zonder te oordelen. Waarnemen is ervaren, niet vergelijken. Steeds in het nu zijn is een voorwaarde om te kunnen waarnemen. Door zelfobservatie komt er automatisch meer 'aanwezigheid' in je leven.

In stilte kunnen vergeten gewaarwordingen zich pas werkelijk aan je kenbaar maken. We creëren tijdens deze week veel ruimte voor inkeer en dialoog. Hierdoor ontstaat er ruimte voor ontmoeting met onvermoede dimensies in je zelf.

Een uitdagend programma en een integer begeleidingsteam.

We willen je inspireren om te leven vanuit je innerlijke kracht. Laat deze kracht weer tot je spreken.

Herontdek je vitale bronnen.

Informatie

Gegevens

Klik hier voor meer info