Vorstelijk vasten

Reinigen van lichaam & geest in een vorstelijke ambiance

Beschrijving kuurweek

Contact

Alfons Vandeursen

alfons@artes-sophiae.com

06-18809608

http://www.vorstelijkvasten.com

Verwijzing

Vasten is dé methode om je lichaam te zuiveren, even op adem te komen en je voedingspatronen te ‘resetten’. Zelfs een weekend kan je al een herboren gevoel geven. En dat in een heerlijk château in een adembenemend mooi stukje Ardennen.

Vasten of onthouden is een eeuwenoude vorm van reinigen. Een gezonde geest huist in een gezond lichaam en vice versa. Ziekte en gezondheid hangen van talloze factoren af. Niet alles heb je in de hand. Wat je wel kunt beinvloeden is je eet, leef en werkgedrag. De kunst is om ze harmonieus in balans te brengen en te houden.

Teveel stress, te weinig beweging en een overdadig consumptiepatroon kunnen je in disbalans brengen. Hoe de vicieuze cirkel te doorbreken? Door even stil te staan, tot rust te komen, te onthouden, verwend te worden, kun je weer tot je zelf komen. Onder deskundige begeleiding hervind je je levensdraad, immers veranderen doe je zelf.

Een eet en leefpatroon doorbreken en veranderen vraagt moed en wijsheid, inzicht en discipline. Werken aan eigen gezondheid is werken aan preventie, voorkomen is beter dan genezen. In onze kuren worden je daartoe de handvatten aangereikt.

Een deskundig team begeleid jou in het reinigingsproces op basis van een iris of pols diagnose, daarbij houdt het team rekening met je persoonlijke wensen. Je kunt je inschrijven voor een weekend, midweek (zondag t/m vrijdag) en een week (vrijdag t/m vrijdag).

Voor nadere specificaties download de brochure Vorstelijk Vasten.

Data & prijzen

Voor actuele info, zie www.vorstelijkvasten.com

Prijzen